Hondenuitlaatservice

Interesse in de Pootjespret Uitlaatservice?

Hoe ga ik te werk ?

Zodra je contact hebt opgenomen met Pootjespret maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Dit gesprek is volledig gratis en vrijblijvend en heeft vooral de bedoeling dat we elkaar even leren kennen en ik kan kennismaken met hopelijk een nieuw Pootjesvriendje.

Door dit gesprekje kan ik even horen wat je wensen of verwachtingen zijn en kijken we samen even hoe ik je hiermee kan helpen en misschien word ik dan wel je nieuwe oppas

Pootjespaspoort en Sleutelcontract

Wanneer je daarna zou beslissen dat je hond mee op wandel mag met Pootjespret, wordt er een pootjespaspoort ingevuld. Met voor mij, allerlei nuttige informatie over je hond, zijn of haar dagelijkse gewoonten, waar ik op moet letten, voeding, gedrag..

kortom De handleiding van je hond zal ik maar zeggen..

We spreken ook af hoe en wanneer ik de hond ophaal en maken eventueel ook een sleutelcontract op indien je niet thuis bent tijdens het wandelen zodat ik de hond kan ophalen en weer in huis kan zetten na de wandeling.

Wandelen 

Wandelen = facebook van de hond!

De hond kan ofwel individueel uitgelaten worden bij jou in de buurt (sommige honden zijn niet gelukkig als ze in groep wandelen) of hij kan met de groep mee naar het bos of de losloopzone. De eerste keren wandel ik altijd individueel om even te kijken of je hond sociaal genoeg is om mee te kunnen gaan met de roedel.

Ik wandel steeds aangelijnd maar probeer zoveel mogelijk de wandeling te combineren met een losloopmomentje in een hondenlosloopweide waarop je hond toch even vrij kan rondrennen of slenteren of gewoon lekker snuffelen.

Er wordt dan interactief met de honden gespeeld, afhankelijk van de behoeftes en het karakter van je hond. 

Je hond heeft dan de keuze om te ravotten met soortgenoten, of zichzelf lekker te trakteren op een snuffelmoment , kortom je hond krijgt de kans om hond te zijn.

Individuele wandeling

Voor honden die niet zo graag de menselijke aandacht delen met soortgenoten, of niet sociaal genoeg zijn tegenover andere honden kan er gekozen worden voor een individuele wandeling .Ook puppy’s of een loopse teef wandel ik individueel

Ook kan ik dan, indien gewenst , werken aan enkele ongemakken die u ervaart wanneer u zelf op stap bent met uw hond.

Soms rijden de honden niet graag auto en is het beter dicht bij huis te wandelen.

Voorwaarden

Uw hond moet de in ons land verplichte inentingen gekregen hebben en gechipt en ontwormd zijn.

Puppy’s en loopse teven kunnen enkel mee voor een individuele wandeling.

Als dierenfotograaf kan ik het natuurlijk niet laten om de dieren regelmatig te filmen of te fotograferen en je mag er dus van op aan  dat je regelmatig een foto-update krijgt van je viervoeter

De leukste momenten worden vaak gedeeld op mijn instagram -en facebookpagina zodat je lekker kan meegenieten van onze avontuurtjes

Kortom.. je viervoeter is bij mij in goede handen!