WIE BEN IK

Ik zal mezelf even voorstellen…

Ik ben Marijke en mijn leven staat volledig in teken van viervoeters.. Mijn dierenhart is groot en ik gebruik mijn stem voor diegenen die er zelf geen hebben!

Ik ben altijd omringd geweest door dieren..

van katten, een hond, cavia’s, een papegaai, tot ratjes en muisjes toe.. elk gevonden en gewond dier krijgt hier de beste zorgen!

Momenteel ben ik nog personeel van twee seniorenpoezen die graag op hun wenken bediend worden én een spring in het veld jongedame met veel deugenieterij..wat  die oudere dames niet altijd even leuk vinden

Geen nacht zonder poezen op bed en elke ochtend wakker worden met een miauwkesconcert van de dames die de nodige aandacht willen én uiteraard ook krijgen .. mijn dag begint altijd met een uitgebreide pootjes-en knuffelsessie!

Mijn dagen worden gevuld met leuke (groeps)wandelingen met de honden of even lekker knuffelen met de (oppas)katten.

Als toekomstig hondencoach zit ik dus ook vaak met mijn neus in de boeken om zo nog meer de taal van jullie lieverds te leren spreken én jullie te helpen of adviseren waar ik kan. Mijn honger naar viervoetertjeskennis is zo groot dat ik zeer regelmatig te vinden ben op workshops of bijscholingen.

Fotograferen is mijn tweede passie .. als gediplomeerd fotograaf ben ik altijd te vinden met een camera of iphone in de hand.

Vaststellend hoe gelukkig ik mensen kon maken met de foto’s van hun geliefde viervoeter na een oppasdienst of een wandeling, ben ik mij gaan specialiseren in dierenfotografie

De combinatie van mijn uitlaatservice en mijn werk als dierenfotograaf bracht mij op het idee om mijn passies te combineren..zo is Pootjespret geboren!

Hulp nodig met het uitlaten van de hond of een oppas nodig tijdens uw vakantie?

Zin in een toffe fotoshoot van uw viervoertje ?

Pootjespret kan u helpen!

Heb je nog vragen? Of wil je graag kennismaken?

Aarzel niet en neem gerust contact met  mij op

En hopelijk zien we elkaar snel!

Groetjes Marijke