WIE BEN IK

Ik zal mezelf even voorstellen…

Ik ben Marijke en mijn leven staat volledig in teken van viervoeters.. Mijn dierenhart is groot en ik gebruik mijn stem voor diegenen die er zelf geen hebben!

Ik ben altijd omringd geweest door dieren..

van katten, een hond, cavia’s, een papegaai, tot ratjes en muisjes toe.. elk gevonden en gewond dier krijgt hier de beste zorgen!

Momenteel ben ik nog personeel van een seniordame Dito én een spring in het veld jongemeid Nala, met heel veel deugnieterij , geen dag gaat voorbij zonder een portie kattenkwaad -:) 

Helaas hebben we ook recent afscheid moeten nemen van ons oudste senior Minnie die we na 18 mooie jaren de regenboogbrug hebben laten oversteken.

Geen nacht zonder pootjes op bed en elke ochtend wakker worden met een kopstoot van de oude dame die de nodige aandacht wil én uiteraard ook krijgt ..

Vooraleer ik mijn dag kan starten met een heerlijk kop koffie, eerst een uitgebreide pootjes-en knuffelsessie!

Mijn dagen worden gevuld met leuke (groeps)wandelingen met de honden of even lekker knuffelen met de (oppas)katten.

Als toekomstig hondencoach zit ik dus ook vaak met mijn neus in de boeken om zo nog meer de taal van jullie lieverds te leren én jullie te helpen of adviseren waar ik kan. Mijn honger naar viervoetertjeskennis is zo groot dat ik zeer regelmatig te vinden ben op workshops of bijscholingen.

Fotograferen is mijn tweede passie .. als gediplomeerd fotograaf ben ik altijd te vinden met een camera of mijn iphone in de hand.En neen niet om te bellen maar om die geweldige viervoeters op de foto te zetten of leuke filmpjes te maken, zodat de baasjes lekker mee kunnen genieten van onze spelmomentjes.

Vaststellend hoe blij ik mensen kan maken met de foto’s van hun geliefde viervoeter na een oppasdienst of een wandeling, ben ik mij dan ook gaan specialiseren in dierenfotografie en kan je dus ook bij Pootjespret terecht voor een leuke fotoshoot.

De combinatie van mijn uitlaatservice en mijn werk als dierenfotograaf bracht mij op het idee om mijn passies te combineren..zo is Pootjespret geboren!

Hulp nodig met het uitlaten van je hond ?

Een oppas nodig tijdens uw vakantie ?

Zin in een toffe fotoshoot van uw viervoeter ?

Dan ben je bij Pootjespret aan het juiste adres !

Graag wat meer info of zin in een kennismaking ?

Aarzel dan niet en neem contact met mij op

en hopelijk zien we elkaar dan snel!

Groetjes Marijke